FAQ

Hier vindt u veelgestelde vragen

Ik weet mijn abonneenummer niet meer

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt en in de welkomstmail die je hebt gehad bij het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van Historisch Nieuwsblad via klantenservice@historischnieuwsblad.nl of (+31) 024-2027831.

Welke jaargangen vind ik in de app

Als abonnee heb je alleen toegang tot de edities die binnen je abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met juni 2020 als je al langer abonnee bent.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

Je kunt een uitgave downloaden binnen de app zodat je de uitgave offline kunt lezen. Ook blijft de editie beschikbaar op dat apparaat nadat het abonnement is afgelopen. Het is echter niet mogelijk om een uitgave te downloaden voor gebruik buiten de app.

Ik ben geen abonnee maar wil wel digitaal Historisch Nieuwsblad lezen

Dat kan. Digitale edities zijn verkrijgbaar als in-app aankopen. Het is momenteel niet mogelijk om een digital-only abonnement af te sluiten.

Als mijn abonnement is afgelopen verlies ik dan ook toegang tot de app?

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload, kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement op dat apparaat. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen.